Menu

Tekemistä vapaa-ajalle: mitä sitä tekisi?

Nykyään ihmiset ovat kiireisempiä kuin koskaan ennen. Tämä on aiheuttanut myös sen, että vähäinen vapaa-aika on entistäkin arvokkaampaa. Kun vapaa-aikaa on vähän, on luonnollista, että sen haluaa käyttää mahdollisimman hyvin hyödyksi. Mitä sitten tehdä vapaa-ajalla? Jos mietit vastausta tähän kysymykseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä artikkeli tarjoaa ideoita vapaa-ajan viettoon niin kaveriporukalla, kullanmurun kanssa kuin perheenäkin. Valitse parhaat vinkit ja yllätä läheisesi pistämällä ne käyttöön mahdollisimman pian! Läheisesi ilahtuvat ja kiittävät sinua yhteisestä ajasta. Mikään ei ole parempi lahja kuin välittäminen ja mukava seura!

1. Leffailta

Leffailta on universaali vapaa-ajanviettotapa, jolla voit ilahduttaa niin ystäviäsi, perhettäsi kuin kultaasikin. Valitse koko seuraa miellyttävä leffa, tarjoa seurueellesi pop cornit ja coca colat niin viihtyminen on taattu! Leffateattereissa pyörii jatkuvalla syötöllä parhaita uutuusleffoja, joista löytyy jokaiselle jotakin mieluista.

2. Shoppailua

Shoppailu on toinen vapaa-ajanviettotapa, joka sopii kaikille. Erityisen viihdyttävää se on tyttöporukalla. Kerää siis kaverit kokoon ja suunnatkaa tienne lähimpään ostoskeskukseen! Ostoskeskuksessa voi viettää tuntikausia aikaa penkoen toinen toistaan upeampia tavaroita ja tehden mahtavia löytöjä, joista tulee hyvä mieli pitkäksi aikaa. Tyttöporukan hyvä puoli on se, että kavereita saa myös kiistatonta palautetta kun sitä pyytää! Shoppaillessa tuleekin usein nälkä, joten tyttöporukalla voi myöhemmin myös suunnata vaikka syömään. Shoppailureissuun voi hyvin yhdistää myös vaikkapa teatterikäynnin tai suunnata vaikkapa leffateatteriin!

3. Kylpyläreissu

Kylpyläreissu toimii niin parisuhteen piristäjänä kuin koko perheen viikonloppulomanakin. Nauti rakkaasi kanssa ihanista hoidoista, hyvästä ruoasta sekä olemisesta ihan kahdestaan ja tietenkin kahdenkeskeisestä hotelliyöstä. Perheen pienimmillekin on tarjolla viihdyttäviä lastenaltaita ja vesiliukumäkiä, joissa viihtyy koko perhe.

4. Risteily

Jos aikaa on vähän enemmänkin, voit aina ottaa irtioton arjesta ja suunnata pienelle minilomalle kauniisiin merimaisemiin! Jos olet matkalla kaveriporukalla ja tanssijalkasi vipattaa, voit koluta laivan baarit ja karaoket ja panna menemään tanssilattialla yön pikkutunteina! Pariskunnalle laiva tarjoaa romanttiset puitteet kahdenkeskeiselle lomalle yksityisessä hytissä ja laivan ravintoloissa voi kahden kesken nauttia ihanasta ravintolaillallisesta. Perheen pienimmätkin voi ottaa mukaan lomalle, sillä laiva tarjoaa viihdettä myös pikkupilteillä ja laivan tax free-myymälästä löytyy namia pieniinkin mahoihin.

5. Kokkailua kotona

Jos aikaa on vähän vähemmän, voi sen käyttää tehokkaasti hyödyksi, kun tekee kokkailusta koko perheen viihdettä, kaveriporukan iltapuuhan tai pariskunnan laatuaikaa. Näin saatte viettää aikaa keskenänne ja samalla valmistettua maittavan ruoan kaikille. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

6. Baari-ilta

Baari-ilta on mitä parasta viihdettä vapaa-iltaan kaveriporukan kera, mutta myös oma kulta menee baariseurasta. Baarissa voi rentoutua kunnolla, nauttia muutaman juoman, keskustella ajankohtaisista asioista ja ehkäpä laulaa muutaman kipaleen karaokea!

7. Kynttiläillallinen

Tässäpä paras ystävänpäivä lahja aikoihin: romanttinen kynttiläillallinen kahdelle! Mikään ei ole romanttisempaa kuin ihan kahden vietetty aika. Varsinkin jos kuvioissa on lapsia, voi parisuhdeaika välillä olla kortilla. Romanttinen illallinen on omiaan korvaamaan tätä menetettyä aikaa. Saat nauttia kullanmurusi seurasta sekä ihanasta ruoasta, eikä tällainen vaadi mahdottoman paljon aikaakaan. Jokaiselle parisuhteelle olisi terveellistä pitää tällaisia illallisia ainakin silloin tällöin, jotta kipinä pysyy yllä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

pinstagram