Menu

Tauluja yksinäisyyttä vastaan

Yksinäisyydestä ei välttämättä ole kovin helppoa päästä eroon ja valitettavan moni meistä kärsii yksinäisyydestä. Vaikeissa tilanteissa esimerkiksi Mielenterveyden keskusliitto voi auttaa. Monissa yksinäisyyden juurisyihin pureutuvissa projekteissa yksinäisyyttä lähdetään taltuttamaan erilaisten luovien keinojen avulla. Luovat keinot tarjoavat matalan kynnyksen tilaisuuden osallistua mielekkääseen toimintaan muiden kanssa. Taulujen maalaaminen yhdessä on yksi oivallinen keino taltuttaa yksinäisyyttä!

Yhteinen visio

Ujon ihmisen voi olla vaikeaa tutustua muihin. Keskustelun aloittaminen voi olla nihkeää, eikä vuorovaikutusta oikein tahdo syntyä. Muistathan, että yksinäisyyttä ei kuitenkaan kannata hävetä! Tällaisessa tilanteessa erilaiset luovat keinot voivat rikkoa jään rentouttamalla osallistujia. Yhteisen mukavan tekemisen lomassa kuulumisia tulee vaihdettua melkein kuin huomaamatta ja tutustuminen voi alkaa!

Toiminnallisessa ryhmässä voidaan esimerkiksi maalata Tauluja, joiden tekemiseen jokainen ryhmän jäsen ottaa osaa. Taulujen teemaa ja tunnelmaa voidaan visioida yhdessä tai sitten voidaan vain aloittaa maalaaminen vapaalla kädellä mahdollisimman rennosti – ihan niin kuin kullekin ryhmälle parhaiten sopii! Lopputulos voi olla yllättävä! Parasta on kuitenkin osallistujien yhteinen matka, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja saada samalla arvokkaita onnistumisen elämyksiä. Upeimmat yhdessä aikaansaadut teokset voi kehystää seinälle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

pinstagram