Menu

Miten pukeudun erilaisiin juhliin ja tapaamisiin?

Tärkeisiin tapaamisiin lasketaan muun muassa työhaastattelut, lääkärin luo meneminen tai vaikkapa lapsuuden ystävän tapaaminen aikuisena. Mukavia tapaamisia ovat myös omat tai ystävän häät tai vaikkapa työtoverin syntymäpäiväjuhlat. Keskitytään tällä kertaa siihen, miten juhliin tulisi pukeutua. Tarkastellaan seuraavaksi tyylikästä juhlapukeutumista.

Tyylikkäällä pukeutumisella viestität arvostusta juhlaa kuin juhlaa kohtaan

Näyttävät erilaisiin juhliin sopivat naisten puserot, hameet ja housut löydät helposti netistä. Kutsu juhlaan tai tapaamiseen voi joskus tulla vain muutamaa viikkoa ennen tärkeää tapaamispäivää. Älä kuitenkaan suotta kiirehdi, sillä verkosta hankit naiselliset hameet, bleiserit, naisten puserot, neuletakit, neuleliivit, kengät ja alusvaatteet kätevästi ja edullisesti.

Minkälainen juhlapuseron pitäisi olla?

Suomalaisilla naisilla on yllättävän runsaasti sukkia, kenkiä ja alusasuja. Puseroista on kuitenkin joskus pulaa. Puseron väri, materiaali tai sopivuus muuhun asuun ja asusteisiin saattaa joskus herättää epävarmuutta. Juhlapuseron valinta kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen tärkeää tapaamista. Tiesitkö, että verkossa toimii nettimyymälä NA-KD, josta löydät itsellesi näyttävät ja juhlavat naisten puserot, jossa tunnet olosi viihtyisäksi koko juhlan ajan?

Oletko menossa juhlaillalliselle ravintolaan vai syntymäpäiville päivänsankarin kotiin? Onko sinulla itselläsi tilaisuus, johon olet kutsunut vieraita? Maistuvan tarjoilun ja pienen ohjelman lisäksi haluat varmasti olla parhaimmillasi sinulle tärkeiden ihmisten saapuessa juhliisi? Mitä siis pukisi päälle, jotta voisi hehkua juhlan keskipisteenä tai olla ”se todella tyylikäs emäntä,” josta puhutaan vielä jälkeenpäin?

Minkälaiseen tilaisuuteen olet menossa?

Jos kysymyksessä on vaikkapa kesän ensimmäiset grillijuhlat, pukeutuminen voi olla rennompaa. Juhlille tulevien ystävien kesken pukeutuminen ja erityisesti naisten puserot voivat tulla keskustelunaiheeksi.

  • Perinteiset Grillijuhlat

Kesällä mukava kesän väreihin sopiva toppi, kokonaisuuteen sopiva hame tai kestosuosikki farkut ovat todella tyylikkäät perinteisiin grillijuhliin.

  • Läheisen syntymäpäivä

Oletko menossa ystävän tai esimerkiksi isovanhempiesi syntymäpäiväjuhlille? Siisti, taidolla viimeistelty asukokonaisuus kruunaa kokonaisuuden. Puhtaat, kauniisti laitetut hiukset, hillitty meikki ja esimerkiksi jakkupuku tai tyylikäs pusero ja hame -yhdistelmä on sopiva erityisesti silloin, kun kysymyksessä on iäkkään henkilön syntymäpäivä. Ota annos hymyä ja juhlamieltä mukaan ja pukeudu parhaimpiisi! Tyylikkäät naisten puserot, poolopuserot, paksut neuleet tai fine-knit -neuleet löydät milloin vain verkosta. Ei siis muuta kuin tutustumaan jo tänään!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

pinstagram