Menu

Klassista muotia kurveillekin

Jos vaatekaappisi tuntuu kaipaavan jonkin punaisen langan ja selkeämmän rakenteen, jotta vaatekappalaiden yhdistely helpottuisi, saattaa ratkaisu löytyä muodin klassisista ikivihreistä. Laadukkaat ja aina muodikkaat klassikot helpottavat arjen pukeutumista ja toisaalta tuovat siihen hitusen luksusta. Puhutaankin paljon vaatekaapin ”selkärangasta”, niistä tarkoin valituista klassikoista, jotka toimivat tyylisi pohjana ja takaavat ettet enää joudu käyttää aamuisin liikaa aikaa vaatteiden ja kuosien yhdistelyyn. Klassikot kun toimivat aina ja ovat todella helppoja yhdistellä.

Vintage-muodin jatkaessa suosiotaan on klassikoiden tarjonta ja vaikutus moderniin muotiin myös ilahduttavasti vain laajentunut, ja muotilehdet pursuavatkin nyt trenssejä, pitkähelmaisia hameita ja mekkoja sekä kauniita tunikoita. Ilmiön vaikutukset näkyvät tällä hetkellä selkeästi esimerkiksi vaatteiden kuoseissa ja leikkauksissa, sekä laadukkaampien materiaalien suosiossa.

Kurvikkaat klassikot

Vintage-löytöjä on hauska tehdä, mutta suurempien, kurvikkaalle naiselle istuvien kokojen löytäminen second hand –kaupoista on usein kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Siksi klassisen muodin suosion kasvu on hyvä uutinen kurvikkaille nostalgian ystäville, sillä suosio on tuonut himoitut retrosta inspiroituneet mallistot myös kurvikkaiden naisten saataville uudistuotannon kautta. Parhainta on, että klassikot sulautuvat helposti moderniin vaatekaappiin ja ne näyttävät mielenkiintoisilta yhdistettynä toisenlaisten materiaalien ja tyylien kanssa. Esimerkiksi tämä nettikauppa yhdistelee kokoelmissaan taitavasti klassista ja modernia tyyliä, vieläpä nimenomaan kurveille suunniteltuna aina materiaaleista lähtien. Materiaalit ovatkin hetken trendisana – niiden suunnittelu, yllättävä yhdistely ja erikoistarkoitukset ovat edistyneen tuotekehittelyn ja lukemattomien suunnittelutuntien tulos. Laadukkaat uudenlaiset materiaalit tuovat myös klassikoihin lisää toimivuutta ja ne pidentävät tuotteiden käyttöikää entisestään.

Takaisin perusasioiden äärelle

Muodin tuulet puhaltavat jatkuvasti uusista suunnista ja uutuuksia valuu kauppoihin kovalla tahdilla, mutta aina välillä muodin suunnittelijatkin tuntuvat ottavan syvään henkeä ja palaavan simppeleiden perusasioiden äärelle. Huomio keskitetään hetkeksi kauniisiin leikkauksiin ja niiden toimivuuteen eri vartaloilla, sekä värimaailmaan ja laadukkaisiin materiaaleihin. Se kertoo klassisen muodin ajattomuudesta ja siitä, kuinka se toimii modernienkin tyylien perustana.

Etenkin skandinaavinen yksinkertaisuus ja käytännöllisyys ovat aina muodissa ja ne tuottavat jatkuvasti uusia tulkintoja. Pohjolan minimalismiin yhdistellään innokkaasti vaikutteita muualta maailmasta ja se inspiroi kokonaisia elämäntyylejä. Skandinaavisen minimalistinen, klassikoista koostuva vaatekaapin pohja on taatusti muodikas vielä kymmenen vuoden kuluttua ja se on helppo yhdistää kaikkiin tuleviin trendeihin.

Panosta laatuun ja hyvään palveluun

Kurvikkaan muodin tuotannon lisääntyessä enää ei tarvitse vain tyytyä istuvien vaatteiden löytämiseen, vaan kurvikkaatkin naiset saavat mahdollisuuden panostaa vaatevalikoimansa laatuun ja mukavia ja mutkattomia ostoshetkiä tarjoaviin palveluihin. Erilaiset muoti-ilmiöt ovat nyt kaikkien saatavilla eikä pukeutumisessa tarvitse tyytyä epäimarteleviin leikkauksiin tai pieneen valikoimaan. Plus-kokoiset mallit tekevät paljon työtä tabujen rikkomiseksi ja kertovat miljoonien naisten todellisuudesta kuvanmuokkausohjelmien ulkopuolella. Rajoja ja tabuja rikotaan arkisen elämän näyttämiseksi ja hyväksymiseksi osana meistä muodikkaimpienkin elämää. Tämä kaikki mahdollistaa myös kurvikkaiden naisten pukeutumisesta nauttimisen, ja laajemman valikoiman kehittämisen ja tarjoamisen. Panosta siis itseesi täydentämällä vaatekaappiasi muutamalla hyvällä klassikolla ja luo niiden pohjalta omanlaisesi tyyli, juuri sinun vartalollesi sopivien vaatteiden avulla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

pinstagram